کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319378 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

کدام هدف‌های طرح رجیستری محقق شدند؟

طرح رجیستری از سال 1385 کلید خورده بود اما در نهایت در دوره وزارت آذری جهرمی عملی شد.
کدام هدف‌های طرح رجیستری محقق شدند؟

ورود گوشی از مبادی قانونی به‌عنوان مهم‌ترین هدف و برخورداری از کنترل‌های ایمنی و مجوز سلامت، کاهش کلاهبرداری فروش محصولات تقلبی، مقابله با سرقت گوشی‌های موبایل و جمع شدن گارانتی‌های جعلی از دیگر مزایای اجرای رجیستری بود که از زمان اجرای این طرح برخی از آن‌ها محقق شده است.

کدام هدف‌های طرح رجیستری محقق شدند؟

رجیستری یا شناسنامه‌دار کردن گوشی‌ها به‌عنوان راهی برای مبارزه با قاچاق توسط مسوولان ارائه شده بود که ابتدا در سال ۱۳۸۵ کلید خورد و در دولت‌های قبلی اجرای ناموفقی داشت. اگر چه محمود واعظی هم در دوران وزارت خود از اقدامات انجام‌شده برای تکمیل این طرح اطلاع داد، در نهایت این مسوولیت بار دیگر به‌صورت رسمی و اجرایی تحقق یافت.

پس از آغاز طرح رجیستری از آذرماه سال گذشته، از ابتدای اردیبشهت‌ماه امسال که تمامی برندهای گوشی مشمول رجیستری شده‌اند، صرفا گوشی‌هایی که از مبادی قانونی وارد کشور شده‌ باشند، در شبکه اپراتوری کشور فعال خواهند شد و گوشی‌هایی که پیامکی مبنی بر غیرقانونی بودن گوشی دریافت کردند، با گذشت یک ماه دیگر سرویس نخواهند گرفت.

ورود از مبادی قانونی و پرداخت حقوق دولت و مردم
از سوی دیگر واردکنندگان کلیه‌ی اجناس، باید حــق گمرکی اجناس واردشده را بپردازند؛ این در حالی است کــه بسیاری از فروشندگان موبایل در ایران، موبایل‌های واردشده بــه‌صــورت قاچــاق را به‌عنوان موبایل وارداتی از گمرک به مشتریان خود می‌فروشند، در حالی که هیچ یک حقوق گمرک و مالیات را نپرداخته‌اند. اما با اجرای رجیستری، کالاهایی که حق گمرک را پرداخت نکرده باشند، مجاز به فعالیت نخواهند بود.

ورود شرکت‌های معتبر و پاسخگو به بازار
به اعتقاد کارشناسان هم‌چنین با اجرای این طرح، گوشی‌هایی که خریداری می‌شود، باید توسط شرکت‌هایی که مجوزهای لازم را از مراجع ذی‌ربط دریافت کرده‌اند، وارد بازار شده باشند. درباره همه برندهای گوشی تلفن همراه، این شرکت‌ها وجود دارند و این مساله به معنای آن است که برای گوشی‌هایی که خریداری می‌شود، مرجع موثق و شناخته‌شده‌ای برای پاسخگویی به مشکلات وجود دارد. از سویی خرید از شرکت معتبر به معنای برخورداری از گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر و مستمر است.

برخورداری از کنترل‌های ایمنی و مجوز سلامت
یکی از مجوزهای لازم برای واردات رسمی تلفن همراه به کشور، «مجوز سلامت گوشی‌های وارداتی» است؛ در این صورت اگر تست SAR گوشی‌های تلفن همراه شرایط مربوطه را دارا باشد، اجازه ورود به کشور را پیدا خواهد کرد و درغیر این صورت خیر. آهنگ جذب ویژه (Specific absorption rate) یا به‌طور مخفف SAR، آهنگ میزان جذب انرژی توسط بدن هنگامی که در معرض پرتورهای رادیویی قرار می‌گیرد، است. هرچه SAR بالاتر باشد، میزان جذب این انرژی توسط بدن بیش‌تر بوده و نشان‌دهنده خطرناک‌تر بودن آن وسیله برای بدن انسان است.

کاهش کلاهبرداری فروش محصولات تقلبی یا دست‌دوم
خرید محصولی با پیچیدگی‌های فنی، در مقیاس گسترده برای کاربران عمومی، همواره با این خطر همراه است که گروهی بتوانند محصولات کارکرده را با تغییراتی به عنوان محصول نو یا آکبند عرضه کنند. با اجرای طرح رجیستری تنها شرکت‌های دارای مجوز می‌توانند به واردات گوشی اقدام کنند و از آنجا که خریدار آن‌ها را با فاکتور رسمی خرید می‌کند و واردکننده و فروشنده آن مشخص است، احتمال این مساله به صفر می‌رسد. احتمال چنین کاری برای شرکت‌های بزرگ که از نهادهای مربوطه مجوز دریافت کرده‌اند، بسیار پایین است.

مقابله با سرقت گوشی‌های موبایل
با اجرای این طرح، دزدیدن گوشی‌های تلفن همراه دیگر به صرفه نخواهد بود، چون با درخواست صاحب گوشی دیگر موبایل‌های سرقتی با هیچ سیم‌کارتی فعال نمی‌شود و فرآیند گوشی‌های سرقتی در حال تکمیل است. البته سرقت گوشی‌های همراه خصوصا با توجه به افزایش نرخ ارز که قیمت گوشی‌ها را نیز افزایش داده، هم‌چنان وجود دارد، اما با وعده‌ای که از کارگروه رجیستری داده شده، انتظار می‌رود در آینده‌ای نزدیک این موضوع محقق شود.

جمع شدن گارانتی‌های جعلی
بعد از اجرای این طرح، کلیه شرکت‌های واردکننده اصلی و دارای مجوز، ملزم به ارائه‌ی خدمات پس از فروش استاندارد هستند که مدت زمان آن حداقل ۱۸ ماه خواهد بود. هم‌چنین بعد از اجرای طرح رجیستری و ظاهر شدن تبعات مثبت آن در بازار از سویی و جدی بودن دولت در اجرای این طرح، ۸۰ شرکت موبایلی برای واردات رسمی سه برند آمریکایی آیفون، موتورولا و بلک‌بری، اعلام آمادگی کرده‌اند.

برای ایجاد نمایندگی گوشی‌های موبایلی که تاکنون در ایران نمایندگی و خدمات پس از فروش نداشتند، درخواست‌هایی ثبت شده است. هم‌اکنون ۴۸ شرکت موبایلی از سه برند موتورولا، آیفون و بلک‌بری نسبت به راه‌اندازی دفتر نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش در ایران اقدام کرده‌اند و ۴۰ شرکت دیگر نیز در حال ورود به این عرصه هستند.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 43486 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: ایتنا تاریخ خبر: 1397/09/02 تعداد مشاهده: 1464
کلید واژه ها: , ,
سافت گذر